lauantai 19. marraskuuta 2011

Kevennettyä menoa

Miten uskomattomasti helpottaa ja tuo parin kilon pudotus ja siirtyminen takaisin niin turvalliselle viitosvyöhykkeelle.

Vaa'alla seistessani ajattelin eilen, miten älytöntä on, että nuo typerät digitaaliset luvut merkitsevät minulle yhtään mitään. Kuitenkin uskollisesti nousen kerta toisensa jälkeen vaa'alle. Äärettömän harvoin "unohdan punnita itseni" säännöllisesti. Jos niin käy, harmittaa. Joskus harmittaa, kun punnitsen.

Vielä parempaa kuin numerot on vaatteiden käyminen taas sopiviksi ja mukavan väljiksi. Varsinkin työvaatteissa on taas liikkumavaraa. Paitapuserossa sen huomaa - kotiverkkareihin mahtuu tuhdimmassakin kunnossa (eläköön, etäpäivät!).

Olo on parempi. Tunnen itseni enemmän itsekseni. Eivät ahdista edes nämä kuukauden tukkoisimmat päivät. Nyt mennään vain eteenpäin. On olo, että voisin kävellä häkeltymättä lasioven läpi!

Pidän tästä tunteesta ja pidän tästä kiinni! Jos minä pystyn, sinäkin pystyt! I mean it!

tTM niin kevyenä että lentää kohta!

4 kommenttia:

 1. Tänne asti välittyy ihana tunteesi ja olosi! Jatkukoon keveytesi ja säilyköön viitosvyöhykkeesi :)

  VastaaPoista
 2. Jep. Nyt tässä on ihan riittävästi seilattu kutosen molemmin puolin, joten pidän kiinni vitosvyöhykkeestä! Ihana aurinko antaa energiaa syksyynkin ja tietysti tämmöiset pienet onnistumiset nostavat mielialaa ja pitävät motivaatiota yllä!

  VastaaPoista
 3. Ihania fiiliksiä! Toivottavasti pääsen taas itsekkin piakkoin tuohon "tilaan"... Sinulle paljon tuota samaa!

  VastaaPoista
 4. Kyllä sinä Taina pääset! Eikä tämä minullakaan niin vahvassa ole, mutta aina kun saa jostain hetkeksi nostetta (numeroista... hoh hoijaa) niin sillä energialla porskuttaa vähän aikaa! Pitää vaan yrittää pitää nyt yllä tätä hyvää tunnetta eikä antaa periksi yhtään :)

  Hyviä fiiliksiä Sinulle, Taina <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!