maanantai 12. syyskuuta 2011

Tien päällä taas

Ihan mahtavaa! Vihdoin uskaltaa sanoa, että flunssa on hellittämässä ja elämä voittaa. Vielä liikunta on ollut reippaita koiralenkkejä, mutta tänään vihdoin salitreffit luvassa! Jei!

Makaaminen on paitsi raivostuttavaa, kun on levoton luonne myös oikeasti tällä selällä hankalaa. Jos päiväni koostuvat istuskelusta ja pahimmassa tapauksessa makoilusta - selkä on aamulla sängystä noustessa arka ja jäykkä. Treenin jälkeen selkä voi olla hellä, mutta kuitenkin toimivampi. Mukavaa, että näin päin.

Tapasin henkilön, jolla oli suunnilleen kaksi urheilulajia, joita pystyi harrastamaan vanhan selkävamman vuoksi... Olin järkytyksestä sanaton! Eli kaikesta huolimatta täytyy tuntea kiitollisuutta tästä tilanteesta!

Ihanaa! Saan vetää kaapista treenivaatteet niskaan! Hikoilla ja punottaa! Ihastella jälkeenpäin läpimärkää treenipaitaa! Ihanuutta <3Olkoonkin mainos - ajatus on ihana! Tien päällä taas!

tTM

4 kommenttia:

 1. Minäkin kiersin koiran kanssa 7 km suht rauhallisen lenkin eilen, kun totesin, että pakko ottaa hissukseen, mutta tänään on tarkoitus olla vähemmän rauhassa. Kyllä ne syysflunssat aina jossain vaiheessa nujertuu. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan varmasti, kun periksi ei anneta!

  Ja ihan loistavaa, Outi! Onnittelut ohjaajatittelistä! Sinä se jaksat :)

  VastaaPoista
 3. Oh, onnea :) on kyllä hienoa päästä liikkumaan pidemmän tauon jälkeen.
  olen hieman kateellinen, itse juuri nyt flunssan kourissa, ehkä loppuviikosta sitten jo enenmmän urheilua.. ehkä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Yritän puhua kärsivällisyyden puolesta, se oikeasti kannattaa, vaikka itse en moista hyvettä omista. Niin monta kertaa puolikuntoisena treenanneena ja jälkitauteja kärsineenä, rohkaisen lepäilemään! Kyllä sinne urheilemaan ehtii... :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!