Sivut

torstai 14. tammikuuta 2010

Kahden viikon kriisi

Niin että siis alkuunsa, onko kyseessä kahden viikon kohdalla tuleva kriisi vai onko kyseessä kaksi viikkoa kestävä kriisi... No vaikee tietysti näin etukäteen sanoa... Toivottavasti sitä edellistä.

Eilen luin jostain, että kun aloittaa Uuden Elämän niin kahden viikon kohdalla tulee kriisi. En tiedä, ruokkiko tämä lukemani teksti jo nupullaan ollutta matalapainetta vai onko todella niin, että kun kaksi viikkoa Uutta Elämää tulee täyteen, kriisi iskee?? Onko tämä jotenkin tieteellisesti tutkittua?

Ehkä olen treenannut vähän liian kovaa ja syönyt vähän liian vähän, jolloin voimat on aika finaalissa. Väsyttää!! Mulla ei ole itse asiassa ollut yhtään kunnon lepopäivää treenaamisen suhteen. No tänään on. MUTTA huomiseksi varasin jo treeniajan heti aamulle sisäpyöräilytunnille. Näin tammikuussa, jolloin yllättäen ei ollutkaan ainoa, joka oli keksinyt Uuden Elämän idean, täytyy tunnit varata ajoissa, että mahtuu mukaan. Huominen treeni alkaa klo 07, joten jo parin viikon päästä sinne mahtuu hyvin varaamattakin aikaa, mutta näin alussa on parasta pelata varman päälle!

Ehkä pienet päiväunet tai ajoissa nukkumaan niin huomenna voisi tuntua paremmalta. Vertaistukipuhelu sisarelle: kyllä tämä tästä. Muistetaan vaan, että halutaan se hoikempi ja terveempi tulevaisuus! Ottaa päähän, että näin alussa voi tulla jo uskon puute! Tämähän on ihan älytöntä! No jos haluaa positiivista hakea niin ainakaan en ole sortunut mihinkään matalapaineesta huolimatta.

Eteenpäin porskuttaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!