Sivut

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Kyllä, tähän on valmistauduttu

Tätä nyt alkanutta Uutta Elämää voi ajatella kuin urheilusuorituksena. Ihan niinkuin huippu-urheilijat valmentautuvat tähtäimenään olympialaiset tai MM-kisat. Samalla tavalla minä olen valmistautunut niin, että aivan varmasti huippukuntoni tämän projektin läpiviemiseksi on juuri nyt omana olympiavuotenani!

Tätä suoritusta varten on opiskeltu vuosia. Tietoa on hankittu niin kirjoista, netistä kuin tv:stäkin. On tutustuttu siihen sanomaan, jota levittävät terveydenhuollon ammattilaiset, ravitsemusterapeutit ja liikunnan ammattilaiset, mutta myös tavallisten ihmisten onnistumistarinoihin. Asiaa on pohdittu vertaistuen kanssa. On arvioitu henkinen kantti. On tehty kestävyyskunnon kohottamiseksi suunnitelma. Monena vuonna on aloitettu harjoitusversioita tästä tänä vuonna toteutettavasta projektista sen vuoksi, että nähdään kuinka se tapahtuu. On kerätty projektiin soveltuvia reseptejä niin paljon, että ruokailuun saadaan sopivasti vaihtelua.

Kaikki on siis kasassa ja voimme lähteä kohti onnistunutta suoritusta! Voit lähteä vapaasti kanssani tälle matkalle niin yhdistämme voimamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!