Sivut

tiistai 19. tammikuuta 2010

Märkää rättiä

Tuli tänään nimittäin päin kasvoja.

Eilen punnitus näytti 100 g enemmän kuin edellispäivänä. No siis tuollainen vaihteluhan nyt on ihan normaalia ja tottakai niin käy välillä ja joo tämähän oli suorastaan odotettavissa, kun tasaisesti on alaspäin menty koko ajan. Tottakai. Pientä matalapainetta asian johdosta ja nopea järkiintyminen. Hyvänen aika! 100 g eihän se ole mitään.

Kuitenkin näin kaltoin kohdeltuna nousin tänä aamuna suurin odotuksin vaa'alle. Eilisen takapakin jälkeen kaikki vaivannäköini palkitaan tänään ja edellispäivän kova hiihtolenkki näkyy painon putoamisena. Salaa hiljaa (kenellekään en olisi kehdannut tunnustaa) toivoin jopa 64 alitamista! Olisin voinut taputtaa itseäni olalle ja todeta, että nii-in hienosti minä tämän asian hallitsen. Minulla on tieto ja taito. Helppoa kuin heinänteko kesällä!

Ja todentotta sitä märkää rättiä tuli päin kasvoja heti paikalla, kun näin julkeasti kehtasin toivoa menestystä elämäni tärkeimmässä projektissa. 200 g vielä eilisen päälle! Hienoa! Iski paniikki, kohta ylittyy 65 kg!!! Apua! Toiseen suuntaanhan tässä piti mennä.

Mutta oikeastaan tämä kuitenkin sai minut järkiini. Tai siskoni sai minut järkiini.

Hurja liikuntatahtini on vetänyt minut aika väsyksiin ja lihakset jumiin. Ensin vimmattua viestittelyä ja sitten puhelukin siskolle ja asiat vähitellen loksahtivat paikoilleen. Kaksi viikkoa projektia takana (no reilusti), paino menossa hienosti alaspäin kaikenkaikkiaan, liikuntaa on tullut harrastettua hyvin (melkein liikaakin) ja ruokailu on ollut järkevää, sokerilakko pitää. Nyt tarvitaan unta ja rauhoittumista. Olen oikealla tiellä, tiedän sen. Joskus voi olla ihan hyvä levätä ja keskittyä hetkeksi johonkin muuhun unohtamatta perusasioita. Ei repsahdusta ja pidetään kiinni näistä asioista mistä tähänkin asti, mutta hellitetään hetkeksi.

Suurin asia kuitenkin tapahtuu pään sisällä! Ja tänäänkin bussissa katsoin, että ostan tuollaisen takin, sitten kun olen hoikempi ja liikuntahallissa, että mäkin ostan tuollaisen asun, kun olen hoikempi. Ja se päivä koittaa PISTE :)

Eteenpäin päättäväisesti! Mutta välillä hellikää itseänne ja olkaa itsellenne armollisia! Eteenpäin mennään, mutta ilman kärsimystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!