Sivut

keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Tänään tämä ei lopettanut

Tunnin sisäpyöräilyn jälkeen täytyy todeta, että jos olisin jatkanut siitä, mihin pääsin viime keväänä, olisin päässyt tänään paljon helpommalla. Ei varsinaista liikunnan riemua siis, mutta tehtyä kuitenkin ja muutaman kerran jälkeen se alkaa olla jo tosi kivaa! Nyt enemmän rankkaa.

Pitkä keskustelu tänään aiheesta, miksi lopetamme kesken! Ehkä syvin syy (sen kaikkein syvimmän päällä, jota ei vielä saatu kaivettua esiin), on se, että itseluottamus ei ole riittävä. Jossain syvällä sitä kuitenkin ajattelee, että ei kannata, kun ei se kuitenkaan onnistu. En minä onnistu kuitenkaan. Vaikka tällä hetkellä ajattelen ihan oikeesti, että onnistun, niin joku minun pään sisällä kuitenkin sanoo, että juu mutta et oikeesti. Jonkinlainen itsetunto asia siis... Tätä täytyy miettiä enemmän.

Mutta olen kerännyt hienon listan niistä asioista, joita käytän tekosyynä terveellisen ruokavalion noudattamisen tai liikunnan harrastamisen lopettamiseen! Odottakaas! Huomenna palaan asiaan, kun olen niin virkeä, että jaksan kirjoittaa koko sen pitkän listan tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!