Sivut

maanantai 16. elokuuta 2010

Kyllä, hyvät oli

Nimittäin juoksurintsikat! Pakko myöntää. En tiennyt, mitä paitsi olin jäänyt. Taas yksi mukava lisä juoksunautintoon!

Huomenna töitä kotoa käsin ja aion myös livahtaa zumbaan ajoissa. Lasten harrastusten tämän syksyinen aloitus vaatii vähän koodailua ja lähinnä kuljettamista, joten omat liikkumiset täytyy sijoittaa sellaisiin väleihin, että koko paletti pyörii. Onneksi luovuutta perheestä löytyy! Vaikka itse liikuntaa rakastankin niin pienellä kauhulla katselen 12-vuotiaan tyttölapsen liikuntakalenteria... Kun pitkän koulupäivän päälle on 3 tunnin treenit niin vähän se hirvittää. Mutta lapsi tuli treeneistä hymy huulilla ja odottaa jo huomista (seuraavia treenejä) niin, mikäs siinä! Antaa mennä. Kertaakaan ei ole tarvinnut painostaa ja hoputtaa treeneihin. Soittaa perään, että kai sä ehdit mut heittää, kun mun pitäis olla ajoissa... Tottakai ehdin.

Painon suunta on oikea eli laskeva meikäläisellä. Yhtälailla kuin ruokailu ja liikunta myös pää pidettävä tarkasti hallussa. Nyt ei lipsuta, kun kaikki palaset tuntuu olevan koossa ja edistystä tapahtuu! Tällä hetkellä todella hyvä fiilis projektista. Ei epätoivoa vaan toiveikasta realismia :) Pidetään tämä!

Jumpissa ja lenkkipoluilla nähdään!

3 kommenttia:

  1. Noi run-liivit on kyllä aivan ehdottomat!! Ja se mikä on mielestäni ihmeellistä on niiden keveys. Ei uskoisi, että voivat tukea niin loistavasti. Toivottavasti tuota mallia valmistetaan ikuisesti!

    VastaaPoista
  2. Kylläpä hyvä mieli oikein loistaa läpi sanoista. :) Niistä tulee hyvä mieli lukijallekin ja tsemppiä myös. Iloisia juoksulenkkejä!

    VastaaPoista
  3. Taina: Kyllä vain, Runien :) nimeen on pakko vannoa. Mietinkin juuri, että pitäiskö ostaa vielä toiset, kun käyttö/pesukertoja tulee useampi viikossa. Hyvästä tarjouksesta huolimatta ostin vain yhdet... Ja tämä nykyinen koko tuskin ihan pian (koskaan?) käy liian suureksi! Mutta toisaalta uskon, että mallia tai vastaavaa tullaan valmistamaan, no pitkään!

    Outi: Kiitos! Ja täsmälleen samoja ajatuksia mulla herää, kun luen sinun blogiasi :) ja tänään tämä tyttö lähtee zumbaan.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!