Sivut

perjantai 20. elokuuta 2010

Olen onnistuja

Pitänee opetella ajattelemaan ilolla myös tätä kesää. Jonkinlainen järki syömisiin on tullut, kun paino kerran oli samana pysynyt. Jollakin tavalla osaan kuitenkin itseäni kuunnella ja koostaa ateriatkin kohtuullisen oikein. Se mikä kesällä luonnollisesti meni metsään oli herkut. En ole varmaan koskaan syönyt niin paljon jäätelöä kuin tänä kesänä. Mutta en toisaalta koskaan myöskään syönyt niin vähän karkkeja kuin tänä kesänä!

Eli sen sijaan, että olisi pettynyt siihen, ettei paino pudonnut, onkin oltava tyytyväinen siihen, ettei se noussut tuon enempää. Entisessä Elämässä olisin hyvin voinut ajatella, että no ei tästä mitään tullu, joten eiköhän tämä ollut sitten tässä ja olisin lähtenyt siltä istumalta Makuuniin ostamaan irtokarkkeja. Mutta nyt Uudessa nykyisessä Elämässäni totean, että hitsi miten kiva, kun paino on kuitenkin vain tämän verran ja tästä on hyvä jatkaa. Pääsen jo hyvän matkaa eteenpäin, kun hylkään taas sokerin! Sitten mietin tarkasti mitä suuhuni laitan, kuinka ruokalautaseni rakennan ja vielä määriä! Minulla helposti lipsahtaa myös liian vähäisen syömisen puolelle ja hyvin tiedämme, mitä siitä seuraa! Ei hyvää.

Näillä suunnitelmin jatkan projektissani etenemistä tavoitteeni suunnassa.

Niin ja senkin tuossa onnistuin järkeilemään, että kun on siis tavoite hyväksyä itsensä kaikissa vaiheissa tätä projektia ja olla itselleen hyvä ja arvostaa itseään - joten kun nyt ei enää palkita herkuilla, niin ilman muuta uusien vaatteiden osto voisi nyt juuri olla se oikea tapa arvostaa itseään. Ehtisiköhän sitä jossain välissä pyörähtää vaatekaupoilla :) Tätä täytynee selittää, sillä vaikka tein alun alkaen sen päätöksen, että ostan uusia vaatteita vasta projektin hyvin jo edettyä niin ihan koko ajan olen niitä kyllä ostanut... mutta jo yhden vaatekoon pieneneminen saa vaatteet roikkumaan päällä ja se ei näytä hyvältä! Tosin seurauksena on muutama kiva vaate, jotka on liian suuria nyt... Mutta siis mehän olimme jo päättäneet iloita kaikista isoiksi käyvistä vaatteista!

Letkeää viikonloppua urheilua ja hyvää ruokaa! Se on sitten U2 tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!