Sivut

perjantai 13. elokuuta 2010

Viikonloppuja

Ruokailun läpikäyminen oli tosi terveellistä. Tuli jälleen mietittyä, että miten tätä tehdään. Vaikkei selvitykseni varmastikaan ollut mitenkään perusteellinen, tuli käytyä syömisiä omassa päässä läpi. Palasi mieleen se, kuinka tämä oikeasti on mahdollista ja helppoakin, jos ei anna joka mieliteolle periksi vaan etenee enemmän järjellä. Ja onneksi tämä oivallus näkyy myös sivupalkissa painon laskuna. Puolikiloa edellispaniikkipunnituksesta on pudonnut ja tämän viikon tavoitteeksi laitoinkin itselleni 62 alittamisen. Hienoa, että siihen on päästy jo nyt perjantaina. Maanantaina lukemat pitää olla edelleen alle 62! Tämä motivoi kyllä.

Sen kyllä luetteloa tehdessäni huomasin, että eihän mun ruokavaliossa ole ollenkaan tarpeeksi kuitua. Teinkin sitten iltaruuaksi oikein perinteisen kaurapuuron (veteen) ja sekaan heitin pakastemustikoita ja ai miten hyvää!! Kaikkien kesäisten ja mausteisten makujen jälkeen rehellinen kaurapuuro ja mustikat maistuivat todella herkulliselle! Taas tuli todistettua, että vaihtelu virkistää.

Viime viikko oli liikunnallisesti hyvä. Kaksi zumbaa niin, että tanssisalin ikkunat olivät täysin huurussa! Lisäksi pyöräilyä on tullut 50 km ja kävelyä (reipasta koiralenkkiä) paljon... Alkuviikosta tuntunut hartioiden jumitus helpotti zumbaten. Sen verran hartioiden(kin) pyörittelyä tuli tehtyä :)

Pikainen sukulaispiipahdus (yön mittainen sentään) tulossa ja sitten viimeiset valmistelut ennen koulujen/arjen alkamista. Uskomatonta miten nopeasti tämä kesä on mennyt. Kuin juosten - hahahaaaa! Nyt siis kesää mitataan lomissa. Ulkona kesä jatkuu edelleen. Lauantaille on luvattu tänne etelään 29 astetta lämmintä. Hyvä treenisää? Jo vain. Seuraava henkilökohtainen tavoitteeni on Midnight Run - 10 km juosten kesäyössä! Ihanaa!

Hyvää viikonloppua, viisaita valintoja ja sopivasti treeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!