Sivut

tiistai 28. syyskuuta 2010

Voimalause

Ikuinen keskustelu siitä, mikä on liikunnan merkitys laihduttamisessa, on varmasti kaikille tuttua. Itse olen asiaan ottanut omalta kohdaltani kantaa blogissani useamman kerran, että ei siitä enempää, mutta tänään huomasin Iltalehdessä artikkelin
aiheesta
ja siinä artikkelissakaan ei sinänsä ollut mitään uutta. Olipahan austraalialainen asiantuntija todennut sen, minkä jokainen painonhallintaan tarttunut tietää - pelkällä liikunnalla ei paino putoa.

Mutta se, mikä artikkelissa pysäytti, oli lause "voimme syödä sekunneissa satoja kaloreja - kuten ylipainoiset tekevät"! APUA! Todellakin. Ihan varmasti voimme. Tämä lause herätti ainakin minut ajattelemaan konkreettisesti päivittäisiä valintojani! Mitä haluan pistää suuhuni? Satoja kaloreja sekunneissa? No, en.

Sokerilakko, päivä nro 2. Pitää!

3 kommenttia:

  1. Luin päivällä samaa juttua. Niinhän se on, että liikuntaa voi harrastaa todella paljon ja mitään ei tapahdu painolle. Mutta onneksi siinä sentään todettiin, että tekee se hyvää sydämelle jne.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on, että liikunnalla hoidetaan oikeastaan sitä terveyttä ja henkistä puolta.. itse pelkään kaikkia mahdollisia sairauksia, joten haluan liikkua.. haluan syödäkin terveellisesti. Osteoporoosia pelkään kuin ruttoa :) Mutta juu, liikunta itsessään ei todellakaan laihduta. Olen siitä oikeastaan elävä esimerkki. Olen liikkunut melkoisen paljon jo piiiiitkän aikaa. Mutta silti kannoin jenkkakahvoja ja sellaista pömpöttävää vatsaa mukanani.. Nyt kun sain ohjeet kunnon ruokailuihin, niin kas vain! Ei enää jenkkakahvoja ja pirskatti vieköön.. minulla on 6-pack! :D Oikea syöminen on kaiken a ja o <3

    Onnea sokerilakon päivä nro 3:lle! :D

    VastaaPoista
  3. Näinhän se on. Itselleni liikunnan suurin merkitys laihduttamisessa - anteeksi uuden terveellisemmän elämän aloittamisessa - on se, että liikunnassa on tekemisen meininkiä ja tietysti se hyvä olo jälkeenpäin. Näitä tunteita ei vaan syömällä oikein saa!

    Puhumattakaan tietysti terveysvaikutuksista sydämelle, aivoille, luille, nivelille <3 Tää fanittaa liikuntaa <3

    Sokerilakko etenee! Pieni lipsahdus (mutta aikaisemman elämän mittakaavassa TODELLA Pieni) sattui, mutta vietin kolme päivää paikassa, jossa koko ajan oli tarjolla/esillä karkkia (suklaata ja muuta) sekä säännöllinen ruokailu iltapäivän viinerikahveineen... Mutta siis edelleen kieltäydyn kahvileivistä (siis sokerisista) yms. yms. Aikas urheasti joka tapauksessa! Ja siis viime viikkoon verrattuna verratonta edistystä!
    Näillä mennään!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!