Sivut

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Rakkaat, rakkaat vihannekset



Mä ihan oikeasti tykkään vihanneksista, hedelmistä ja salaateista. Niiden syömisestäkin tulee niin mahdottoman hyvä olo, sellainen kevyt täysi olo. Juu tämä on tiedossa. Ongelma on siinä ruuan laitossa. Nirsoilen ja haluaisin tehdä itse, että saisin mieleistä - ja sitten toisaalta olen niin mahdottoman laiska ja (muka) kiireinen, että haluan valmiina... Voi Elämän Kevät!

Onneksi on pakastevihanneksia ja salaattitiskejä :) Välillä saan itseäni niskasta kiinni (aika usein näin viikonloppuisin, kun ainakin teoriassa aikaa on enemmän) ja teen ihan oikeaoppista ruokaa, ihan itse, tuoreista raaka-aineista.

Tai niin kuin tänään istun valmiiseen pöytään, kun Mies on tehnyt sen ruuan. Tämä olisi paras vaihtoehto. Minun mielestä. :)

Kohti vihannesten virkistämää viikkoa! Ensi viikko on siis jo kokonaan sokeriton! Katsotaanpa kuinka käy! Ruokailun kanssa muutenkin oltava erityisen tiukkana, koska työmatka rajoittaa liikkumista tällä viikolla! Toisaaltahan tuollainen vähän löysempi "lepoviikko" voi tehdä lihaksille oikein hyvääkin!

Pysytäänpä kaikki oikealla kaistalla matkallamme kohti terveempää ja hoikempaa tulevaisuutta! Tervetuloa kanssani sokerilakkoon (sokerin vähentämiseen) te, jotka koette tämän asian itsellenne ajankohtaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Vihannekset ja hedelmät on ihania! <3
    Itse syön esim. lounaalla raejuustoa, tonnikalaa, omenan ja vihanneksia.. vihanneksiin saattaa kuulua vaikka mitä, eipä se paljoa aikaa vie pilkkoa paprikaa, tomaattia, kurkkua yms.. en edes kaipaa niille mitään sen kummempaa laittamista.
    Samaten päivällisellä.. avaan jääkaapin ja otan sieltä niitä vihanneksia mitä mielitekee.. pilkon vain ja heitän lautaselle. That's it :)
    Ja voi nam miten hyvää.. :D

    Ihanaa viikkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
  2. Mulla tekee välillä se pilkkominenkin tiukkaa :) No onneksi on kirsikkatomaatit :) Pitäisi tiukemmin pitää mielessä, kuinka hyvää tuore ruoka on ja kuinka hyvä olo siitä tulee!
    Ihanaa viikkoa myös Sinulle! <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!