Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2011

Syksy tulee, oletko valmis

Viikko on mennyt hetkessä. Flunssa saavutti urhean painon hallitsijan ja vesitti tarkkaan kaikki liikuntasuunnitelmat. Tänäänkin vielä työpaikan portaissa jalat painoivat tonnin. Ällistyksekseni huomasin, että olin muuten tasan vuosi sitten myöskin sairaana (nimittäin Midnight Runin aikaan silloinkin!). Ärsyttävää. Sairastaminen noin yleensäkin on!

Hiljalleen kuitenkin parempaa kohti. Tänään jo töissä. Viikonloppuna olin kyllä kyläilemässä, kun oli valmiiksi sovittua ohjelmaa niin eihän sitä väliin jätetä mokoman flunssan takia. Eikä siinä mitään. Mukavaa oli. Nyt hieman väsymystä ilmassa tosin.

Kuljemme kohti lempivuodenaikaani syksyä. Enää ei millään kesästä voida puhua. Hyvänäkin aamuna on jo tosi viileää. Urheimmat työmatkapyöräilijät näyttävät vielä liikkuvan lyhythihaisessa, mutta päällystakit ovat tulleet katukuvaan jäädäkseen. Rakastan syksyn raikkautta ja selkeyttä, vaikka lämmöstä pidänkin.

Pimeydestä en niin perustaisi, mutta toisaalta taas pimeät illat käy hyvin tekosyystä kääriytyä huopaan hyvän kirjan ja teekupposen kanssa (treenien jälkeen). Saa rauhassa olla epäsosiaalinen ja viihtyä kotipesässä. No jaa. Syksykin on jo nyt niin täynnä ohjelmaa, että loputtomasti hyvä pelkkää rentoa oleilua ei ole tiedossa :)

Ja pimeyttä vastaan voi taistella valolla! Valoisasti eteenpäin!

tTM

ps. Käykää ihmeessä (ellette ole jo käyneet) lukemassa Quantinan puolimaratonista! Ihan mahtavaa. Upea Q kyllä kannustaa esimerkillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!