Sivut

tiistai 13. syyskuuta 2011

Saliharjoittelu

Eilen pitkästä aikaa salilla. Pitkästä aikaa liikkumassa. Mukavasti puolitoista tuntia vierähti hyvässä seurassa. Lihakset oli totisesti levänneet, joten tekemiselle ei juuri rajoja ollut. Otin kuitenkin sen verran rauhallisesti, ettei ollut kaikkensa antanut olo heti flunssan jälkeen.

Tykkään salistakin. Tykkään kaikista vempaimista. Lämmittelyalueesta (crosstreinereista, pyöristä ja juoksumatoista). Kinesis on yksi lempihuoneitani. Keskikehon hallinta kehittyy melkein huomaamatta ja kädet saa tehtyä lempeästi, mutta tehokkaasti. Miksei muutakin. Mikäli läheltä löytyy sali, jossa on kinesishuone/tila/seinä - kannattaa käydä tutustumassa!



Kovasti minua kiinnostaisi nämä erilaiset naru/nauhasysteemit niin kuin Suurimmassa Pudottajassa käytössä olevat TRX ja joku toinenkin vastaava on, josta ainakin jossain saleilla järjestetään tunteja... Kuka tietää? Ihmiset kehuvat niitä kovasti ja kuulemma tehokasta kuin mikä. Keskikeholle nimenomaan. Ja sehän on se mun heikoin kohta, jota välilevyn suojaksi on kehitettävä.

Itse olen siis elixialainen. Sain viikon mittaisen kokeilun ilmaiseksi SATS-saleille... En ole vielä aloittanut. Pitänee ensi tutustua ohjelmaan ja katsoa missä kohti viikkoa kannattaa hypätä sekaan, että ehtii kokeilla mahdollisimman monta lajia :)

Eipä sitä liikkumiseen nykyään juuri muuta motivaatiota tarvitse kuin että menee kerran ja heti haluaa lisää! Jos tänään vaikka metsäjuoksua koiran kanssa (kun en yksin uskalla ja eksymäänkin olen altis).

tTM

2 kommenttia:

  1. Olen kuullut TRX-treeneistä -ehkä vain pt:n ohjauksessa- Omenan SATSissa sekä Elite Trainers:lla. Ryhmätunneista en ole kuullukaan. TRX on hauska ja haastava vimpain, joskin itse jouduin etsimällä etsimään kunnollista kiinnityspaikkaa.

    VastaaPoista
  2. Juu, myös Elixiassa saa TRX-ohjausta PT:n kautta, mutta siis ryhmätunteja löytyy samantapaisella sapluunalla ainakin idealfitillä täällä pääkaupunkiseudulla - väline on nimeltään redcord :) mutta idea hyvin samanlainen kuin TRX:ssä.

    http://www.idealfit.fi/Ryhmaliikunta?name=Lihaskunto&parentName=Ryhmaliikunta&parentSubName=Ryhmaliikunta

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!