Sivut

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Uskon puute

Tällä kertaa en näytä osuvan kohtuullisuussektorille, en sitten millään! Tekosyynä herkutteluun käytän mm viattomia lapsia, kesälomaa (joka ei ole minun), hellettä (joka siis alkaa keskiviikkona) ja siskon vierailua (sisko lähti kotiinsa jo).


Motivaatio on hukassa. Voimat vähissä. Suunta hakusessa Harmitus huipussaan.

Blogia päivittämäänkään ei ole kiire, kun ei ole mitään järkevää sanottavaa. Liian monta kertaa on annettu anteeksi ja aloitettu puhtaalta pöydältä. Liian monta kertaa olen käynyt täällä selittelemässä tekojani ja itse olen ensimmäisenä rientänyt ymmärtämään.


Nyt hidastan. Mietin vähän. Yritän löytää ne positiiviset asiat, jotka ovat kantaneet tähän asti.

Poistun hetkeksi hakkaamaan päätäni seinään! Riittävästi kuhmuja saatuani palaan. Pitäkää te laiva kurssissa. Todennäköisesti kyllästyn pään seinään hakkaamiseenkin hyvin pian... Niin kuin kaikkeen muuhunkin.

tTM pää puuta ja muu osa läskiä

2 kommenttia:

  1. Sori, että toistan itseäni...mutta kuulostaa taas niin äärettömän tutulta.
    Muista kuitenkin, että olet saavuttanut ihan mielettömiä tuloksia, joten vaikka vanhat tavat raivostuttavasti muistuttavat olemassa olosta, olet eri ihminen kuin blogiasi aloittaessa.
    Päivitä kuulumisiasi, kun siltä tuntuu. JA hei, toivottavasti välilevyvaivat ovat lopullisesti rauhoittuneet?

    VastaaPoista
  2. Tavoitteita saavuttaessaan sitä vaan toivoo koko ajan saavuttavansa enemmän (niin kuin varmasti hyvin tiedät, Taina :)). Enemmän pitäisi ollakin tyytyväinen saavuttamaansa niin ehkä olisi helpompi mennäkin eteenpäin, kun ei koko ajan hamua muuta kuin sitä mitä juuri nyt on! Välilevyt ovat olleet itse asiassa kohtuullisen hiljaiset... Toivottavasti tämä suuntaus jatkuu!
    Ihanaa kesää, Taina!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!