Sivut

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Aikkauhee

Tänään oikein harvinaisen paksu olo. Siis tällaista tankero-oloa ei ole ollut... no tosi pitkään aikaan. Pakko on vähitellen tunnustaa, etten ole tuon reunamerkinnän mukaisessa painossa -missä olen? En halua tietää.


Ruokailu on tänään ollut sellaista kuin pitääkin. Ei lipsahduksia. Ei kovin järisyttäviä mielitekoja. No, pieniä sokerivieroitusoireita, mutta se nyt oli enemmän kuin odotettavissa. Tuliaisherkut ovat edelleen kaapissa. Toivottavasti joku perheestäni syö ne kohta, jotta kärsivällisyyttäni ei koetella liikaa. Vielä ne eivät minua kutsu.

En uskalla tehdä töitä kotoa käsin. Työpöytäni ääressä ei herkkuja ole tarjolla. Kauppaan meneminen on siellä työlästä. Useita lukittuja ovia, sisäpihoja, portteja välissä. Kotona löytäisin jotain sokerista kuitenkin. Varmaan löytäisin. Tai hätätilanteessa leipoisin, paistaisin lettuja tai sortuisin johonkin muuhun vehnäilotteluun. Ei käy sellainen päinsä. Sidon itseni vaikka työpöytään kiinni. Sukkahousuilla (Pirkka-niksi).


Mieliala vaihtelee. Välillä on ihan voittajaolo - hah! Mä osaan tämän. Pystyn tähän. Tässä olen hyvä. Tästä tämä lähtee. - Taas. Välillä tuntuu tosi lihavalle ja tukkoiselle. Vaatteet kiristää. Hermot myös. Kyllästyttää ainainen lupailu ja selittely. Kyllästyttää jatkuvat korjausliikkeet.

Lähden pyöräilemään. Typerä tukeva tyttö. Sen siitä saa, kun ei elä niin kuin opettaa. Tai ainakin päästää ohjaimista irti liian pitkäksi aikaa. Kohtuus on kaunis sana. Todellisuus toista.

Positiivisena asiana mainittakoon, että reidet ovat tukkoiset eilisen liikunnan johdosta tämä on positiivinen asia sen vuoksi, että selkäni on antanut minun liikkua niin paljon, että reidet ovat voineet väsyä. Hyvä. Nyt pyörän selkään.

tTM hyviä uutisia odotellen

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että olet voinut liikkua niin, että se tuntuu!
    Tuttuja fiiliksiä muuten...Tasapainoilu entisen ja uuden välissä ei tosiaan aina ole helppoa tai miellyttävää. Mutta aina parempaa kuin pelkkä entinen!

    VastaaPoista
  2. Todellakin parempaa kuin entinen!

    Liikunnasta olen iloinen ja varovaisen kiitollinen. Toivottavasti eteneminen hiljalleen jatkuu edelleen....

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!