Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Triathlonisti

Tämä päivä on ollut esimerkillinen liikunnan (no vähempi olisi ehkä riittänyt) ja syömisten suhteen. Sokeri, peruna ja viljat loistavat poissaolollaan. Yleisesti viimeisen puolentoista vuoden aikana en mitään niistä kovin paljoa käytä, mutta viime aikoina olen sortunut paikkaamaan väliin jääneitä ruokailuja leivällä ja sehän on (niin kuin hyvin tiedetään) tuhon tie.


Hieman tiukempaan linjaan tai ryhdin parannukseen minulla on taas niinkin ylevä syy kuin, että tietyt vaatekappaleet näyttäisivät hyvältä päälläni... Olisi toki hienoa sanoa, että syy on terveydessä (no tietysti osin onkin) tai halussa elää terveellisesti (toki haluan elää terveellisestikin), mutta kyllä suurin syy on kesä ja se, että kuoriudutaan koko vartalon peittäneistä toppavarusteista... Mukavaa olisi olla vähän napakampi. Että vatsa ei pömpöttäisi kesäfarkkujen vyötärön yli. Että pikkuisissa sortseissa voisi juosta rantareitillä muuhunkin aikaan kuin aamuyöstä, jolloin voi olla varma, ettei ketään tule vastaan!


Tällä kertaa uuden vaiheen käynnistäminen oli vain uskomattoman tiukassa. En millään meinannut parantaa tapojani. Vietin lomaviikon ja nautin yhtään liioittelematta joka päivä sokeria. En suinkaan kyllästynyt sokerin syöntiin. Suu vetäisi sitä edelleen samalla tavalla tai suu oikeastaan kaipaakin jatkuvasti sokeria, mutta tästä järjen menetyksestä tuli niin kamalan huono olo, että se sai vihdoin minut järkiini. Siis ihan fyysinen huono olo. Kuvotusta, pöhötystä ja tukkoisuutta. Ei kiitos! Kun paremmasta tiedän!

Tänään olen ollut triathlonisti. Olen uinut (no rehellisyyden nimissä vesijuossut, koska jalka ei vieläkään perusta noista sivupotkuista), juossut (vajaan puolen tunnin lenkin) ja aion käydä pikaisesti myös pyöräilemässä, vaikka vettä vähän taivaalta heitteleekin. Huomiseksi olen sopinut seuraavat vesijuoksutreffit.


No, olenpa sitten timmi (en ole) tai vähemmän timmi... näistä ihanista kesäöistä aion nauttia joka tapauksessa! Miten kukaan malttaa nukkua, kun yöt ovat valoisia, lämpimiä ja kauniita. Oi, kesä! Paras ystäväni. Onpa ihanaa, että kesä tulee tukevallekin tytölle :)

2 kommenttia:

  1. Kesä on niin ihanaa! Vähän sateista kyllä tänään, mutta ei onneksi koko päivää. Ja minä kyllä sorruin tai siis annoin itselleni luvan maistella varhaisperunaa. Muuten on kyllä tullut kierrettyä perunat kaukaa.

    VastaaPoista
  2. Juu. Kohtuus se on oltava rajoituksissakin. Paremmalle maistuvatkin, kun harvoin saa :) Sadekaan ei oikein haittaa, kunhan vaan on lämmintä ja valoisaa :) Ihanaa, urheilullista kesää Sinulle, Outi!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!