Sivut

torstai 15. huhtikuuta 2010

Kurinpalautus

Koko projekti siinä mielessä hyvässä vaiheessa, että liikuntaan on jo muodostunut lähes riippuvuus. Painokin samaa luokkaa kuin se kolmen vuoden takainen alin (eli alin pitkään aikaan). Mutta siinä kaikki: lähes riippuvuus ja puolet painonpudotusurakasta suoritettu. Ja tässä sitä ollaan. Kolmatta viikkoa vissiin.

Eli on siis tehtävä jotain! Päätin tehdä melko epätoivoisen vedon saadakseni kurin elämääni. Turvaudun ensimmäistä kertaa painonpudotukseen suunniteltuihin aterian korvikkeisiin. Olen niitä satunnaisesti käyttänyt osana ruokavaliota, enkä nytkään kokonaan aio ruuasta luopua. Tavoitteenani on edelleen terveellinen ruokavalio, joka saa minut pysymään normaalipainoisena jatkossakin. En ole unohtanut tavoitettani, mutta saadakseni nyt herkuttelun kuriin ja motivoidakseni itseäni painonpudotuksella, aion ainakin alkuun vaikka viikon verran korvata suurimman osan aterioista kevyemmillä versioilla. Tänäänkin lounaaksi salaattia ja kalaa eli ei pelkästään keinotekoista onnea.

Suurin ongelmani tällä hetkellä on, että olen onnistunut pudottamaan sen viitisen kiloa loppujen lopuksi melkoisen kivuttomasti. Nyt kuitenkin tarvitaan jo työntekoa, että viimeiset kilot lähtevät. Puuttuvien tulosten takia, en saa motivoitua itseäni tarvittavaan puristukseen. Tulokset puuttuvat, koska olen syönyt väärin. Liikunta on kuvioissa mukana ihan hyvin, mutta toki sitä lisätä voi. Ongelma on ruokailu ja siinä annoskoko sekä ylimääräiset (periaatteessa minulta kokonaan kielletyt) herkut. Kun saan pudotuksen alkuun, lähden palaamaan normaaliin ruokavalioon salaattien ja vihannesten kautta.

Tämä on suunnitelma. Katsotaanpa muutaman päivän päästä, missä mennään. Pizzaa? Irtokarkkia? No ei kai sentään! Ei tietenkään! Tälle illalle juoksua suunniteltu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!