Sivut

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Pitkästä aikaa

Aika usein innostun jostakin urheilulajista, jota alan harrastaa ja harrastan vain ja ainoastaan sitä. No arvaahan sen miten siinä käy! Siihen kyllästyy. Sitten tulee vaihe, että en tee mitään, koska olen kyllästynyt siihen lajiin jota äsken harrastin vain ja ainoastaan, enkä ole vielä keksinyt sitä seuraavaa. Sen vuoksi minulla on tämän Uuden Elämän yksi tavoitteista saada aikaiseksi monipuolinen "harjoitusohjelma". Tässä harjoitusohjelmassa olisi niin monta urheilulajia, ettei siihen pääse kyllästymään ja siinä on mahdollisuus painottaa eri lajeja ja välillä vaihtaa. Vaikka jättäisi jonkun lajin pois ohjelmasta, jää siihen vielä yllinkyllin lajeja niin, ettei liikuntaharrastukseen tule taukoa.

Noin kahdeksan vuotta sitten kävin aktiivisesti body pump-tyyppisessä jumpassa melkein pelkästään ja ainoastaan. Korkeintaan koiralenkkiä epäsäännöllisesti sen lisäksi - siis ei ollut omaa koiraa. No sitten se perinteinen kuvio. Kyllästyin. Jäin miettimään muutamaksi kuukaudeksi, että mitähän sitten ja en ole lajin pariin palannut sen koommin.

Nyt pääsiäisenä ruokailu on ollut holtittomampaa, mutta liikuntaa on kuitenkin harrastettu ja siitä olen kovin iloinen. Ilon asia on myös se, että vuosien tauon jälkeen kävin Power-tunnilla, joka siis tuota body pump-tuntia vastaa omalla salillani. Ihan loistavaa! Vatsalihaksissa ja persuksissa tuntuu vieläkin. Ihana tunne, kun tuntee tehneensä!

Ja samantien päätös lisätä tunti "harjoitusohjelmaani". Ihanne olisi se, että viikossa olisi yksi Power ja yksi Total Combat ja näiden lisäksi sisäpyöräilyä, juoksua ja uintia sopivassa suhteessa. Samalle viikolle harvoin jos koskaan saa kaikkea viittä sopimaan, mutta nämä aerobiset olisivat tässä koko ajan mukana. Nyt kun vielä pyörätiet saataisiin harjattua niin pyöräily tulisi mukaan palettiin - ainakin nyt työmatkat (noin 10-12 km yhteensä päivittäin).

Hienosti on taas suunniteltu. Jospa sitten tekoihin asti. Heti huomenna pyörällä töihin? Tekosyy, jolla tämä saattaa jäädä tekemättä on nyt, että harjaamaton sora puhkoo pyörän renkaat ja jos uudesta ihanasta pyörästäni puhkeaa rengas niin kuka ja missä vaiheessa sen ehtii korjaamaan?? Ja minähän en itse osaa... Täytyis varmaan opiskella sekin asia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!