Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kesä tulee - oletko valmis?

Tukeva tyttö jatkaa matkaa kohti tavoitettaan ja tämä päivä onkin ollut hyvä päivä (no mutta hyvänen aika, onpa hyvä uutinen! kokonainen päivä! jopas jotakin!).

Uskon vahvistukseksi ja suunnan tarkistamiseksi vedin lehtikorista pölyttymästä jälleen läjän alan julkaisuja ja olen lukenut nyt muutamastakin eri lehdestä viimeisten 2-5 kg karistamisohjeet. Ei mitään mullistavaa. Ei mitään uutta. Tehdään päätös. Tehdään rauhassa pieniä muutoksia elämässä. Ei liikaa kerralla. Ja pysytään päätöksissä.

Ainoa pysäyttävä ajatus (joka kyllä vähän toistaa jo aikaisemmin jankuttamaani Just do it-teemaa) oli eräästä alan julkaisusta silmille pompannut tekstin pätkä, että liikuntaan ei tarvitse odottaa tai ylläpitää motivaatiota. Liikunta ja hyötyliikunta vaan tehdään, koska niin kuuluu tehdä. Ihan niin kuin töihin menoonkaan ei odoteta sopivaa motivaatiota. Tykkäsin ajatuksesta. Just do it! P***e irti penkistä ja pihalle tai salille tai vaikka uimahallille. Niin se toimii.

Kesä tulee. Osa jalkakäytävistä on jo harjattu! Enää vajaat neljä viikkoa, kun pääsen kokeilemaan juoksemista! Siihen mennessä varmasti pätkä pururataakin on sulanut :) Elämä hymyilee ja aurinko paistaa!

Sitä on jalkapuolellakin kevättä rinnassa!

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!