Sivut

maanantai 8. marraskuuta 2010

Tanssii tähtien kanssa

On ainakin yksi asia, jonka zumba on minun kohdallani saanut aikaan! Nimittäin se, että olen menossa ensimmäiselle tanssitunnille tänään. Siis jumppaan. Mutta tanssi sellaiseen... Ilman zumbaa en vanhana pump ja xycling-harrastajana suinkaan olisi moista edes haaveillut tekeväni. Minähän olen kömpelö kuin norsu!



Mutta zumban myötä on saanut huomata, että ehkä ei sittenkään. Ehkä en olekaan ihan toivoton ja myös sen, että tanssihan on ihan loistava liikuntamuoto. Joka vuosi olen seurannut Tanssii tähtien kanssa-ohjelmaa ja ihaillut kilpailijoiden muodon muutosta, kilojen vähenemistä ja ennen kaikkea kiinteytymistä! Että vähän niin kuin samaa lähden tänään hakemaan tanssitunnilta :D

Vaikka voihan olla, että jonkinlaiseen tanssii tähtien kanssa tilanteeseen päädytään joka tapauksessa (siis minä päädyn tähän tunteeseen), mutta hauskaa oletan siellä olevan silti. Välillä on ihan hyvä poistua sieltä mukavuusalueelta. Saattaa tulla vaikka positiivisia yllätyksiä! (toivottavasti)



Pitänee tehdä (tässä joku päivä) toinenkin mukavuusalueelta poistuminen ja koittaa vihdoin sitä joogaa tai muuta huoltavaa ja rauhallista liikuntamuotoa. Tai ainakin se pitää löytyä ensi vuoden tavoitteista! :)

Ensimmäinen kuvatäältä ja jälkimmäinen kuva täältä.

4 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä zumban yksi kaikkein parhaista puolista. Moniko zumbaharrastaja on alkanut käydä muillakin ryhmäliikuntatunneilla? Moni! Ja kuka on mennyt minnekin harrastamaan, mutta zumba on madaltanut kynnyksen. :)

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Tässä löytää itsestään ihan toisen puolen (ihan niin kuin tanssii tähtien kanssa :)))). Ja ihan mukavaa oli Just Dance-tunnilla. Ohjaajan tiesin erittäin hyväksi, eikä pettymystä tuottanut nytkään! Ja voin kertoa, että ilman zumbatunteja en varmasti olisi tuotakaan hupia kokenut :) Taas todiste siitä, että kannattaa uusia lajeja kokeilla, vaikkei heti omaksi lajiksi uskoisikaan!

    VastaaPoista
  3. Täyttä asiaa ja ihanaa lukemista!
    Olen juuri samanlainen minkälaiseksi sinäkin itsesi kuvittelit, eli kömpelö kuin mikä ja lisäksi vielä täysin vailla rytmitajua.
    Kunhan joskus pääsen kokeilemaan zumbaa, ties mihin se vielä johtaa?!

    Olen viime aikoina ajatellut ja lukenut monelta suunnalta mukavuusalueelta poistumisesta. Se on rohkeutta vaativa, mutta taatusti avartavaa ja antoisaa.

    Ja hei, ihana fiilis noissa kuvissa!

    VastaaPoista
  4. Zumba on kivaa! Harmi etten töiltäni ehdi käymään kuin todella harvoin :( nyt suunnitelmissa kylläkin toisen tanssin aloittaminen jossa treenit olisi jokatoinen viikko :) tanssiminen on niin ihanaa!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!