Sivut

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Juoksuaika

Pitkästä aikaa koneen äärellä ja vahva päätös jotain myös saada kirjoitettua. Uuden Elämän projekti jatkuu sisukkaasti kohti tavoitetta. Siitä ei tingitä piiruakaan. Vauhti kuitenkin suhteellisen hidas, mutta tavoitteen suunnassa edelleen. Ero edelliseen elämään näkyy jo vaatteissa ja peilikuvassakin. Se motivoi ehkä enemmän kuin mikään! Töissä vain kovasti ollut painetta ja tekemistä, joten aikaa edes tulosten kirjaamiseen ei ole ollut.

Suunta on ollut alaspäin kuitenkin niin selvästi, että olen alkanut haaveilemaan ajasta, kun paino alkaa viitosella! Sitten ei olisi enää kuin kolmisen kiloa normaalipainon ylärajaan... Mahtaako riittää tavoitteena sitten minulle vai haluanko nipistää siitäkin vielä alaspäin? Oikeastaan eniten haluaisin sitä, että liikunnan myötä vartalo muotoutuisi, kunto kasvaisi ja vaatekoko pienenisi, mutta painoluvulla ei kuitenkaan ole loppupeleissä niin paljon väliä... Kylläkin HALUAN, että se alkaa sillä viitosella :)

Uutena aluevaltauksena olan aloittanut juoksemisen. Olen toki joskus juossut, mutta en koskaan säännöllisesti. Kerran olen sisareni painostuksesta juossut Naisten Kympin ja kokemus oli hyvä. Nyt uudelleen elvytän tätä harrastusta. Vasta muutama juoksulenkki takana. Tänä aamuna viimeksi. Aurinko paistoi ja juoksu kulki sen 40 minuuttia ihan kevyesti. Ihana tunne. Jälkeenpäin voittajaolo!

Ostin suositusten ja mainoksen uhrina Naisen juoksukirjan ja olen opiskellut sitä ja joitakin alan lehtiäkin löytääkseni niitä mysteerisiä sykealueita ja harjoitusvaihteluita, joista kaikki alalle vihkiytyneet puhuvat. Juoksu kiinnostaa lähinnä sen takia, että se on kaikkein tehokkainta energian kulutusta verrattuna siihen käytettyyn aikaan. Vielä on pitkä matka siihen, että voisin hifistellä juoksupuheissani, mutta opiskelu on alkanut kuitenkin. Toivottavasti siitä on jotain hyötyäkin. Jokaisesta tehdystä juoksulenkistä nyt joka tapauksessa on hyötyä. Eli nyt sitten juosten kohti tavoitetta, vaikkei tulokset tule mitenkään rynnäten paikalle...

2 kommenttia:

  1. Minäkin ostin jo juoksulenkkarit, mutta niissä on vielä hintalappu kiinni. Jonain keväisenä päivänä otan sen hintalapun pois, pistän kengät jalkaan ja otan niitä juoksuaskelia. Kyllä se päivä lähestyy. :)

    VastaaPoista
  2. Ihastuksella aina luen toisten juoksujuttuja. Toivon sinullekin niitä kokemuksia, kun juoksu alkaa tosissaan rullata ja kroppa pukkaa jos jonkinlaista mielihyväkemikaalia vereen! Silloin ei mitkään maiset murheet pysy matkassa!

    Tsemppiä siis kovasti juoksun aloittamiseen, ja tervetuloa kerhoon. Enkä minäkään osaa vielä hifistellä, en oikeastaan ole ihan 100% varma edes sykealueideni rajoista :D Ei ne olekaan se tärkein juttu, vaan se, että kivaa on.

    Kepeitä askelia sinulle toivoo Sontsis

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!