Sivut

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Väistämätön

Nyt siis olemme siinä oivassa tilanteessa (kevätauringon sokaisemina), että tiedämme kulkevamme vääjäämättä kohti onnistumista, terveyttä ja hyvinvointia. Vuosien räpistelyn jälkeen tämä on suoranainen helpotus! Tähän on tultu (mutkan kautta). 

Mutta ihan vakavastikin olen tätä mieltä. Tätä on jatkunut jo niin kauan, ettei kokonaisvaltaista paluuta entiseen enää ole. Tasapaino voi olla horjuva, mutta kuitenkin vallitseva. (Tai sitten olen saanut auringonpistoksen!)

Tänään puolentoista tunnin palautteleva, mutta reipas kävelylenkki. Heiaheiassa Ihanaiset tehneet taas uskomatonta tulosta! Ihan pakko avata kuntosalin huominen jumppaohjelma rinnalle auki. Huomenna parikin hyvää vaihtoehtoa. Siis sellainen pari, että ne voi hyvin vetää molemmat :) Ja kyllä on siinä huoltavaakin mukana (muutenkin kuin ajatuksen tasolla) eli siis ihan oikeasti voi vetäistä putkeen molemmat.




Kotimatkalla töistä istuin nenä litteänä bussin ikkunassa ja kyttäsin pyöräteiden hiekoitustilannetta. Näyttää jo paremmalta kuin ennen pääsiäistä, mutta lakasin-lakasin-koneille on vielä töitä... Maanantaina starttaa työmatkapyöräily... Että siihen mennessä pitäisi olla valmista! Jos laittaisi katujenkunnossapito-osastolle sähköpostia, että "voitteko lakaista reitin meiltä kotipihasta, sen ruskean oven kohdalta, sinne mun duunin alaovelle tai pyörätelineelle riittää ja siis kevyenliikenteenväylää, kun pyörällä pitäis päästä ja millään ei haluais, että mun ihanasta pyörästä menisi rengas, kun en sellaista itse edes osaa vaihtaa". Toki ne sitten tulisi ja lakaisisi mulle tien töihin. Ainakin luulis.

Voi kevät, että oot ihana!

tTM

8 kommenttia:

  1. Mä aloitin työmatkapyöräilyn tänään ja voisin laittaa samanlaisen sähköpostin. Samalla voisivat lakaista viimeiset lumet/jäät/sohjotkin pois, vaikka ei niitä enää paljoa ollut.

    Kevään ihanuudesta olen kyllä juurikin samaa mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä löytyy jo lakaistuja pätkiä pyörätietä ja sitten seutuja, joissa hiekkaa näyttäis olevan 10 cm...

      Onnea työmatkapyöräilyn aloituksen johdosta! Mä niin odotan maanantaita! :)

      Poista
  2. Ihana tasapaino, ihana sinä itte ja ihana kevät! <3

    Minulla meni viikon sisällä kaksi kertaa takakumi puhki eli taas on pyörä ehjäämössä. Tylsää, ja huonoa tuuria :O

    Jatkukoon vallitseva tasapainosi ja säilyköön valoisa elämänotteesi! Siitä me ammennamme toisetkin iloa. Mihin tässä joutuisikaan ilman teitä ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tuota ei hermo eikä mikään muukaan kestäisi, että pyörän kevät olisi yhtä ehjäämistä! Tuo hiekotussora saisi kadota hetikohtapian! Ja kiitos itsellesi! Kyllä on niin paljon helpompaa, kun meitä on muitakin!

      Poista
  3. Ihana postaus työviikon aluksi, ihanuus ja reippaus! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Loistavaa, jos sellaista tunnetta saa välitettyä ruudun toisellekin puolelle. Reippaalta tuntuukin :)

      Poista
  4. Rakas TM, tiedätkö, että minulla on tuo sama ihana tunne nykyään n. 75% ajasta ja se on aika paljon se! Nimenomaan vuosien (omalla kohdalla vuosikymmenien) räpistelyn jälkeen. Ihana tunne, joten nautitaan siitä täysin sydämmin. On sen eteen sen verran tehty hommia! Ja blogimaailman vertaistuki on ollut arvokkaana apuna, joten kiitos siitä Sinullekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Taina! Eikö ole vapauttava tunne, että kuitenkin kaikkien mutkien kautta kuljettuamme olemme kuitenkin tässä ja se on ihan hyvä niin!

      Ja KIITOS itsellesi! Blogimaailman tuki on tuonut minut tänne asti ja pitää pinnalla. Olet tärkeä! <3

      Poista

Kiitos viestistäsi!