Sivut

lauantai 11. helmikuuta 2012

Sairasvuoteelta

Ärsyttää olla kipeänä, mutta samaan aikaan hyvin tajuan, että haloo, mulla on vaan flunssa. Ei edes kamala, vaarallinen kausi-influenssa vaan ihan tavallinen flunssa. Nenä vuotaa, yskittää, pää ja kurkku ovat kipeitä (ja tämän vuorokauden loikoilun jälkeen myös selkä). Mutta kuitenkin varsin vaatimaton tauti tähän asti.

Estäähän se minun liikuntaharrastuksieni jatkumisen normaalisti ja pysäyttää minut paikalleen, mutta muutamaksi päiväksi vain.

Nyt on ollut aikaa katsoa elokuvia, lukea kirjoja ja surfata netissä. Katsoa Leena Hefneriä youtubesta, yskiä ja nauraa.




Osin tietysti Leenan innostamana olen tehnyt taas päätöksen koskien liikuntaani, että tästä kun tokenen lähden taas kokeilemaan tanssillisia lajeja. Hyppyjen ja potkujen (että semmonen tanssija...) takia olen niitä välttänyt tähän asti, mutta jos nyt tehdään niin, että en mene Total Combatiin, koska se on varmaan selälle (ehkä) liikaa, mutta menen kokeilemaan jonkun luovuuden sallivan zumban. Kuulostaa hyvältä - eikö vaan? Total Combat oli aikaisemmin yksi ehdottomia lempilajejani... Nyyh. Noo eihän minulta kaikkea viety! Maastavedot ja vastaavat vaan.

Juoksemista odotan myös. Mutta lempeämmätkin lajit täältä sohvalta katsoen vaikuttaa mukavilta! Bregon blogista löytyi mielenkiintoisia venyttelylinkkejä, joita aion kokeilla myöskin ihan vaikka liikunnan aloitukseksi täältä kotoa käsin.






Mutta vielä menee ainakin tämä päivä, ehkä huominenkin sohvan ja sängyn väliä kulkiessa. Syömisissä yritän pysyä kohtuudessa, vaikka kummallinen (lapsuudestako juontava) ajatus siitä, että sairasta pitää lohduttaa herkuilla onkin takaraivossa... Nyt vain yritän ajatella, että herkku se on vadelmakin!




Lämpöisiä ajatuksia teille ihanat! Liikunnallista lauantaita!

tTM sohvaperuna

6 kommenttia:

  1. Samoissa tunnelmissa, paitsi että omat flunssaoireeni ovat ehkä vielä astetta lievemmät. Sain nenänkin auki, jolloin päänsärkykin helpotti. Nyt siis vaivaa vain nenän vuotaminen (ja kipeät nenänpielet). Kun en ole niin kipeä, että ruokahalu olisi poissa, niin tuntuu, että pitäisi koko ajan syödä jotain. Ei sen välttämättä tarvitse olla edes herkkuja. Yritän keksiä jotain järkevää tekemistä, joka veisi ajatukset pois ruoasta ja juoda teetä. Ja onneksi noita hedelmiä on tuossa riittävästi. En usko, että parin päivän aikana ehdin syödä niitä niin paljon, että lihon muodottomaksi ;)

    Toivottavasti paranemme molemmat pian ja pääsemme taas kiinni normaalin arkeen ja liikkumiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöskään täällä ei tauti ole ruokahaluun vaikuttanut! Eipä tietenkään :) Olen samaa mieltä siitä, että parin päivän horjumisella ei pitkässä juoksussa ole mitään merkitystä, mutta enenmmän hirvittää, ettei moiset tottumukset jää huonoksi tavaksi... No ei kai meillä! :)

      Poista
  2. Kummallista, että kipeänä saisi mussuttaa herkkuja. :D Tuleehan niistä ehkä parempi mieli, mutta sitten on taas paha mieli, kun seuraavan kerran vaa'alle uskaltaa. Onneksi sitä tosiaan nykyään keksii vähän terveellisempiä herkkuja kuin pussillinen sipsiä tai karkkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjat ja hedelmät on oikeesti hyviä! Eikä niistä tule läheskään niin huono olo kuin sokerisista herkuista! Sipsien ystävä en ole (ihme! kun kaikki muu epäterveellinen uppoaa kyllä :)), mutta kyllä itsensä lohduttaminen sokerilla on todella lähellä, kun flunssa iskee...

      Poista
  3. Meillä oli töissä ihan älyttömästi lapsia kipeenä ja muutama työkaverikin itseasiassa. Ihanaa aikaa siis edetään! Nyt hus pois kaikki pöpöt äkkiä!!!! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hirveesti tauteja liikkeellä. KOuluissa puolet luokista poissa ja sairaslomia työpaikoilla paljon. Kyllä vois kohta tulla kesä ja viedä nämä pöpöt mennessään!

      Poista

Kiitos viestistäsi!