Sivut

torstai 18. lokakuuta 2012

Time to say goodbye
Tulin sanomaan hyvästit. Tämä blogi sulkeutuu vähitellen.

Syy on hyvin yksinkertainen. Olen tämän lähes kahden vuoden aikana sanonut kaiken sanottavani (moneen kertaan). Olen kulkenut hyvän ja monella tapaa onnellisen matkan tänä aikana. Olen koukuttunut liikuntaan. Löytänyt jonkinlaisen tasapainon. Elämäni on muuttunut. Ja sitä lähdin hakemaankin.

Mikäli kuitenkin vielä mieluusti lukisit tarinointiani niin olen koonnut alle ne aiheet, joista olen viime ajat kirjoittanut (tiivistettynä kylläkin), joten tätä listaa lukemalla olet ihan yhtä kärryillä ajatuksistani kuin jos päivittäisin tätä blogia säännöllisesti:


 • Tuli juostua hyvä lenkki (joskus väliin tulee joku huono, mutta niistä harvemmin kirjoittelen).
 • Olen herkutellut, mikä harmittaa, mutta uskon pääseväni taas jaloilleni.
 • Olen ollut väsynyt ja kiireinen, joten en ole liikkunut niin kuin olisin halunnut, vaikkakin olen liikkunut paljonpaljon enemmän kuin pari vuotta sitten, mistä olen tyytyväinen.
 • Olen tehnyt jonkin päätöksen (joko syön kasviksia enemmän ja kiinnitän huomiota veden juontiin tai liikun 3 x aerobista + 3 x lihashuoltoa viikossa TAI nämä molemmat) ja sitten palaan hetken päästä kertomaan, että lihashuoltoa/kuntoa ja venyttelyä en ole tehnyt niin kuin suunnittelin ja päätän skarpata.

Siinäpä ne.Voi olla että jossain vaiheessa palaan. Tuskin TM:nä, mutta ehkä jonakin muuna virtuaalisena hahmosena. Just nyt uutta blogia ei kuitenkaan ole olemassa (pitäis tietää, mitä siihen kirjoittaisi, kun ne aiheet on noilla pallukoilla jo tuossa).

Luen kuitenkin teidän bloginne yhtä tarkkaan kuin ennenkin! Ehkä minulle jää paremmin voimia kommentoida, kun ei tarvitse omaa blogia päivittää (ylläolevilla aiheilla).

Voikaa hyvin! Urheilkaa ja nauttikaa syksystä tästä vuodenaikojen kuninkaasta!
teidän
TM

26 kommenttia:

 1. Höh, täytyy siis palata lukemaan listasi läpi aina silloin tällöin. Sinun juttujasi on ollut kiva lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lista on kätevä :) ja voi kiitos, Brego! Seuraan sinua edelleen, vaikken itse kirjoittaisikaan (tähän). Kaikkea hyvää, keveitä juoksuja! <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kuin myös! Seuraan silmät ymmyrkäisinä innostavia juttujasi triatlonin ihmeellisestä maailmasta! Ihanaa, että jaat harjoittelusi ja erityisesti tykkään kisarapskoista erityisesti :D

   Poista
 3. Voihan TM, juttujasi jää ikävä!
  Mutta mukavaa, että pysyt muutoin blogimaailmassa. :)

  Ja jos tahdot, niin lisäile kaveriksi HeiaHeiassa ja/tai FB:ssä, jos siellä olet. Oikean nimeni tiedätkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En katoa mihinkään ja liikkuminen jatkuu. Onneksi. Kyllä me yhteydessä pysymme :)

   Poista
 4. Voi, kirjoituksiasi ja huumoriasi jää kyllä ikävä. Mutta toivottavasti pysyt tosiaankin blogimaailmassa ettemme menetä sinua täysin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että kirjoittamisen tarve tulee ja pian, mutta TM kiertää kehää, joten kun saan uuden näkökulman asioihin (eli itseni kanssa sovittua rupeanko pitämään liikuntapäiväkirjaa vai miten haluaisin nyt kirjoittaa) niin palaan uutena vähemmän jahkaavana persoonana ja kerron sen kyllä sitten :) olet upea ja sisukas ja seuraan tarinaasi edelleen ihan varmasti, joten mihinkään en katoa!

   Poista
 5. Iloisia liikkumishetkiä ja tsemppiä elämään yleensäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi! Blogisi oli ensimmäisiä, joita aloin seuraamaan ja olet innottanut minua monet kerrat! Kaikkea hyvää myös sinulle ja pysytään liikkeellä (vaikka niinhän me pysytään!).

   Poista
 6. Elämä on tätä! Kiitos mielenkiintoisista jutuista. Ehkä joskus tavataan jossain, vaikka tietämättämme...:)

  VastaaPoista
 7. Ihana, ihana ja todella rakas TM, olen ajatellut aivan samaa, en vain muka ole ehtinyt edes sitä kirjoittamaan.
  Emme ole koskaan tavanneet, mutta olet usein ajatuksissani. On ollut ihanaa, että on ollut ihminen, jolta olen saanut paljon vertaistukea, ajateltavaa, tsemppausta ja ymmärrystä. Ihanaa jatkoa Sinulle, olet niin eri paikassa kun blogiasi aloittaessasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle, ihana Taina! Olet ollut minulle rakas ja todella tärkeä tuki. Löytymisesi täältä blogimaailmasta oli ihmeellistä. Oli mahtavaa löytää ihminen, joka ajatteli kovin samalla tavalla asioista kanssani ja se miten olet päässyt eteenpäin tasapainon tiellä on todella ihailtavaa! Olet idolini!

   Koskaan ei tiedä, miten elämä meitä kuljettaa :) Seuraan TM:n spostia ja sieltä minut saa kiinni tarvittaessa! Kaikkea hyvää. Pysytään kuulolla!

   Poista
 8. Voi harmi, mutta toivotan sinulle kaikkea hyvää :) Ja toivottavasti näen sinut ainakin sitten kommentoijana, jos ei enää blogipostaajana :) Mukavaa syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulle myös! En malttaisi jättää lukematta kaikkia hyviä blogeja, vaikken itse nyt jaksakaan kirjoittaa (ainakaan TM:nä).

   Poista
 9. Harmi, että lopetat, sinua tulee ikävä, mutta olen kuitenkin onnellinen, että olen saanut seurata matkaasi. Kiitos ja kaikkea hyvää elämääsi! :)

  "Älä sure sitä, että yhteinen aika on ohi. Iloitse siitä, että se on ollut."

  VastaaPoista
 10. Sä olet päässyt jo Takaisin Sinuksi <3

  VastaaPoista
 11. Myös uudehko lukijasi harmittelee :/. Sun postaukset on ollut mukavaa luettavaa kauniine kuvineen! Kaikkea hyvää :).

  VastaaPoista
 12. Ihanaa syksyn jatkoa ja kaikkea hyvää muutenkin, syränsyränsyrän. Toivottavasti vielä joskus bittiavaruudessa törmätään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syrämmiä sinnekin! Tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Bittiavaruudessa voi törmätä vaikka keneen :)

   Poista
 13. Kiitos siitä, mitä on ollut blogimatkalla ja mitä on! <3
  Kaikki hyvä ja ihana jatkukoon, rakas TM!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!