Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tasapainosta

Joskus kun sitä vähiten odottaa, elämässä (hetkellisesti) on tasapaino.


Voihan tämä kertoa pikemminkin epävakaasta persoonallisuudesta (viittaan parin päivän takaisiin kirjoituksiini...) kuin siitä, että jonkinlainen rauha olisi oikeasti saavutettu. Mutta juuri nyt olen onnellinen pikkuisessa elämässäni.

Äkkiä on paljon luottavaisempi olo selän suhteen. Eilinen fysioterapeutilla käynti avasi silmät sen suhteen, kuinka paljon edistystä on tapahtunut. Kuinka hyvin selkäni itse asiassa tällä hetkellä voi. Kaikista puutteista huolimatta. Vaikka fysioterapeutti lukikin madon luvut joissakin asioissa, hän antoi minulle työvälineet (konkreettiset) ongelma-alueiden työstämiseen. Ja toisaalta nosti esiin niitä asioita, jotka ovat hyvin.

Paino laskee hiljalleen, mutta varmasti alemmas - toivottavasti pian ollaan viitosella alkavassa luvussa jälleen ja pystyn hengittämään vapautuneesti. Kesäpöhötyksestä luopuminen tuntuu heti vaatteiden parempana istuvuutena. Jo tämä nostaa mielialaa ja antaa itsevarmuutta, vaikka en toivotuissa lukemissa vielä olekaan.

Vähästä on yksinkertaisen ihmisen onni kiinni.

tTM pienestä onnestaan nauttien

ps. Tänään erityiskiitokseni saa Pikkuheppu, joka vihdoin ulkoisti itsensä tähän maailmaan ja näin päästää rakkaan siskoni keskittymään kanssani näihin painonpudotus asioihin :) Mikään ei motivoi niin hyvin kuin sisarusten välinen kilpailu :)

2 kommenttia:

  1. Onnesta tosiaan tulee nauttia! Sinun onnesi sai minunkin huulilleni hymyn! :)

    VastaaPoista
  2. Onnestain on puolet sinun :) Tämähän ei jakamalla vähene!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!