Sivut

lauantai 29. toukokuuta 2010

Löysäillen

Etukäteen tuntui, että ihan mahdotonta löysäillä kokonaiset kaksi päivää ennen juoksua. Yllätys, yllätys! Ei ole yhtään vaikeeta! No joo, eilen aamulla kävin sellaisen reilun puolen tunnin lenkin (reipasta kävelyä) koiran kanssa ja sama tänä aamuna kestona tosin oli tunti. Mutta muuten ei sohvalla venyminen tuota mitään vaikeutta.

Samoin olen syönyt melko huoletta. Kasviksia tosin reilusti, mutta söin pastaakin. Kova koitos huomenna nääs :) Ja ajattelin tempaista ja syödä jäätelöä. Lempijäätelööni on tullut joskus keväällä uusi maku, jota en sokerirajoitukseni (pakko kieltää koko halvatun sokeri, kun ei osaa sitä käyttää) takia ole maistanut. Mutta tänään maistan! Ähä! Mitäs siihen sanotte?

Mutta teen sen hallitusti (hah!). Niin että sokerimopo ei lähde käsistä! Olen ylpeä itsestäni jo etukäteen. Huomenna olen lisäksi ylpeä juoksusuorituksestani ja palaan vielä kertomaan, kuinka kaikki menikään. Sitten kun juoksu on takanapäin pääsen kokeilemaan sitä maastopyöräilyä vihdoin. Ehkä jo maanantaina! Jos jalat kestää. No ainakin pyörällä töihin.

Eli jos vietän lepopäivää, suunnittelen liikuntaa. Kivaa!

Urheilullista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!