Sivut

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kevään H-hetki

No niin tänään on siis tämän kevään h-hetki eli juoksutapahtuma, jota kohti kohta lähden siirtymään ihan konkreettisesti. Eihän se uni pitänyt otettaan yllä kovin pitkään. Aloitin heräilemisen kuuden maissa. Luovutin ja nousin ylös ennen kahdeksaa. Aamupala ja viimeiset valmistelut tässä käynnissä. (Tarkistin kameran virran riittävyyden kuvaajaa varten, ilmoitin infoon yhdestä vaihtuneesta juoksijasta ryhmässämme, jne.)

Jänskättää! Ei niinkään oma suoritus. Tiedän, että tästä tulee kunnon puolesta ihan mukava tapahtuma. Siinä ei ole jännittämistä. Enemmän sitten ne henkilöt, jotka olen haastanut/houkutellut mukaan, puoliväkisin raahannut, että toivottavasti kaikki lähtevät kuntonsa mukaan liikkeelle. No onneksi kaikki aikuisia ihmisiä ja osaavat varmaan arvioida oman menonsa sen mukaiseksi kuin pitääkin. Ja matkahan on todella vaan se 10 km. Sen kyllä selvittää ryhmästämme jokainen ja aikaahan on!

Oikein mukavaa päivää meille! Palaan kertomaan, kuinka ryhmämme selvisi. Liikunnallista iltapäivää Teille kaikille myös! Nähdään tänään liikuntatapahtumissa pitkin Suomea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!