Sivut

tiistai 25. toukokuuta 2010

Intoilija

Tulevana sunnuntaina odottaa juoksutapahtuma ja 10 km selvittäminen kunnialla! Itse ole lietsonut sinne 12 henkisen joukkueen ja nyt on sitten kannettava seuraukset...

Oma tilanne sikäli hieman (jälleen kerran) älytön, että viikonloppuna tein Ihan Kevyen (joo just, varmaan) lihastreeni-jumpan ja totaaliseksi ällistyksekseni niin pakarat kuin lonkan koukistajatkin ovat aivan turkasen jumissa!! Että voi raivostuttaa! Ihan kammottavaa! Syyt ovat varmaan juuri ne mitä uusimmassa alan lehdessä kuvataan: huono lihaskunto ja riittämätön venyttely... Kyllä vain. Tunnistan. Nyt kuitenkin jalat pakko saada auki ja toimimaan! Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis sanotaan. Ja terveellisyydestä ei taaskaan mitään tietoa. Hyvä minä. Tässä nähdään tyyppiesimerkki siitä, kuinka tietoa ei osata hyödyntää!

Mutta samaan aikaan, kun lihakset huutaa hallelujaa, vietän kaiken liikenevän ajan netissä etsiskellen lisätietoa maastopyöräilystä. Yksi tuttava osallistuu Tahkon maastopyöräilykisoihin ja nyt alkoi sitten hillittömästi poltella kiinnostus koko lajia kohtaan. Olen tulostellut lähialueiden maastopyöräilyreittejä ja haaveilen uuden lajin kokeilemisesta!

Joo voitte vain kuvitella Miehen ilmeen, kun esittelin ideani hänelle. "No, ehkä kannattaisi nyt käydä ensi kokeilemassa lenkkireiteillä" (ilmeisesti hänellä ei ole mitään käsitystä, mistä ajan töihin... aika monta pehmeä pohjaista metsän poikki oikaisua on matkalla) ja tuhat kertaa kysymys, että tiedänkö kuinka rankasta lajista on kysymys... Juu, tiedän kyllä. Enkä luulekaan, että samantien pyörän selkään noustua menen kivutta kalliot ylös tai ainakaan alas... Enkä suinkaan mihinkään kisoihin ole suuntaamassa pyörä olalla. Vaan laji KIINNOSTAA ja haluan tutustua siihen. Vaikka sitten vain omaksi ilokseni vähän kokeilla...

Nythän siis tilanne on se, etten pääse mitään kokeilemaan ennen juoksutapahtumaa. Joukkueeni on sen minulta kieltänyt sikälikin, että uskovat ilmeisesti minun heittävän jonkun voltin heti alkuunsa :) No ei ehkä sentään. Mutta siis vihaisia lihaksiani ei valitettavasti voi rassata nyt rankalla pyöräilylläkään ennen tapahtumaa. Valitettavasti.

Niin ja sitten jos joku tietää pääkaupunkiseudulla tai aika lähellä edes jonkun paikan, yrityksen, urheiluseuran, jossa AIKUINEN nainenkin voisi saada opastusta lajiin... Olen kiinnostunut! Useita peruskursseja lajiin löysin. Lähinnä tarkoitettu nuorille. Saahan nähdä kestääkö innostukseni niin kauan, että pääsen muilta velvotteiltani koko lajia kokeilemaan :)

Iloista liikunnallista ja aurinkoista kesän alkua! Niin ja vaaka pitää tiukasti kiinni kiloista. Silti jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!