Sivut

tiistai 11. toukokuuta 2010

Ase(nte)en vaihto

Hei vain uskolliset lukijani (jos ei muita niin Sisko)!

Ei tullut pikaista paluuta blogia päivittämään. Ei tule menestystarinaa siitä, kuinka paino lähti edellisen postauksen jälkeen putoamaan.

Mutta tuli oivallus. Ehkä. Toivottavasti.

Rupesin sitten siinä juoksuni lomassa miettimään, mitä olin muuttanut toiminnassani maaliskuun alun jälkeen. Siinä kohtihan jymähdys on tapahtunut. Ja siinä kohti muutin ruokailuani:

Siirryin aikaisemmasta ruuan syömisestä keinotekoisempaan suuntaan. Käytin korvikkeita. Vedin aamut liian kevyesti. Illasta tuli nälkä. Tapahtui hallitsemattomia. On todella vaikeaa löytää tasapaino silloin, kun ei syö oikeaa ruokaa. Uskokaa pois! Ruoka on kuitenkin helpommin hallittavissa. Liityin Kiloklubiin (tiesittehän, että on nykyään ilmainen). Aloin pitää ruokapäiväkirjaa. Uskon taas ruokaan. En opi mitään korvikkeita käyttämällä. Opeteltava on syömään jossain vaiheessa, miksi ei samantien. Katsotaan tämä kortti.

Niin ja työnatkapyöräillyt olen kolmisen viikkoa. Eilen kävin kampaajalla ja hoitelin muitakin asioita pyörällä, kertyi ihanat 30 km. Että sellainenkin ase.

Tuumaakaan en anna periksi. Tänne on tultu tekemään tulosta ja vielä sitä tehdään.

Ollapa voimaa kuin suurella härällä, ettei tarviis aina pelata järjellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!