Sivut

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Vauhdissa

Paino on junnannut aikalailla paikallaan, mutta vihdoin asettumassa kuitenkin alle 63...

Vähän vaikeaa pitää kiinni ajatuksesta tai ainakin kestää tätä junnausta. Töissä on työntäyteinen pätkä ja loma tulossa eli paineita siitä, että saa asiat niin järjestykseen, ettei viikon aikana jää mitään elintärkeetä hoitamatta. Tuskaisena mielessäni listatessani vielä tälle viikolle tulevia tehtäviä ajattelin listani lopuksi, että pitäs "keksiä" joku asia, mitä tarkastella tätä Uuden Elämän-projektin vahvistamiseksi... Havahduin oikeastaan tähän ajatukseen!

Kun vuodenvaihteessa tehtiin suunnitelmaa tämän projektin aloittamiseksi, ne asiat mitä pysähdyttiin ajattelemaan, nousivat kyllä ihan itsestään. Nyt on kyllä liian kiire, jos on sellainen tunne, että mitähän miettisin, mitähän miettisin... Eli se mitä Uuden Elämän projektini tarvitsee on se, että pysähdyn ja mietin ja kuulostelen... Miltä minusta tuntuu? Mitä puuttuu? Mitä haluan?

No yksi tunne on ainakin lihaskipu! Säännöllisestä liikkumisesta huolimatta sunnuntainen Total Combat-treeni yllätti kyllä ihan puun takaa! Tiesin kyllä, että rankasta treenistä on kyse, mutta ei minulla ollut käsitystä siitä, mistä oikeasti oli kyse. Harmittaa suunnattomasti, ettei sykemittari ollut mukana! Tänään yritän ehtiä viemään sykemittarin kello-osan patterin vaihtoon ja seuraavalla kerralla mukaan. Veikkaan nimittäin, että syke oli nyt todella korkealla! Lisäksi lihastreeni oli niin tehokasta, että ihan uusia lihaksia löytyi kivun kohteeksi ja nyt keskiviikkona vielä viimeiset pisteet kipuilee... reisissä, käsivarsissa, coressa... Mutta fiilis oli suorastaan euforinen treenin jälkeen! Tätä on saatava lisää...

Ensi viikolla loma ja sitten mahdollisesti pysähdyn taas miettimään elämääni ja kuinka hyvä haluan itselleni olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!