Sivut

perjantai 12. helmikuuta 2010

Haltuun otto

Kuudes viikko menossa edelleen. Paino samaa luokkaa kuin KAKSI VIIKKOA sitten. Mitään radikaalia en mielestäni ole tehnyt (väärin). Pieniä lipsumisia on ollut, mutta sellaisia kuin 8 kpl karamellejä tai kolme leipäpalaa yhtenä iltana kahden sijaan... Kuitenkin määrät lienevät nousseen, koska paino ei vain ole pudonnut. Liikuntaa olen harrastanut säännöllisesti. Oikeastaan aika paljon, jos tarkkoja ollaan (ja mehän ollaan). Liikunta on ollut monipuolista: hiihtoa, uintia, sisäpyöräilyä, kuntosalia ja tänään sauvakävelyä...

Masentaa! Haluaa pöyristyttävän hyviä tuloksia! JUST NYT! Haluan olla kilon edellä tavoitettani! (ymmärrän kyllä kärsimättömyyteni olevan kaikkea muuta kuin hyväksi projektilleni ja tiedän, että pysyviin tuloksiin pääsee vain kärsivällisyydellä!)

On pakottauduttava ajattelemaan sitä, että kuitenkin on tultu 4 siis NELJÄ kiloa alaspäin vuoden vaihteen painosta! Se on erittäin hyvä tulos. Liikunta on ollut ihailtavan säännöllistä ja nautinnollista. Sokerin määrä on ollut minimaalista verrattuna aikaisempaan (tosin siinä on vedettävä taas nollatoleranssi, koska heti jos yritän kohtuutta... no, ei onnistu). Olen noin 400 g edellä laatimastani aikataulusta (jossa tahti siis oli hidas 300 g viikossa).

Ehkä nyt ahdistaakin se, että jos nyt ei ala tapahtua painossa - ensi viikolla saan tavoitteeni kiinni. Tähän asti olen pystynyt katsomaan aina kalenterini reunaan merkittyä tavoitetta, että eihän tässä ole vielä mitään hätää! Olen noin ja noin paljon edellä aikataulustani... Mutta nyt alkaa näyttää pahalta. Siis jos mitään ei tapahdu, ensi viikolla saavutan tavoitteeni ja seuraavalla jään jo siitä jälkeen... Ja tämän aikataulun piti olla niin rauhallinen, että sen ylittäminenkään ei olisi temppu eikä mitään.

Tiedän, että pystyn pudottamaan painoani suunnitelmani mukaan (huomaatteko? kuuletteko epäuskon äänessäni?). Olen täynnä (melko täynnä) päättäväisyyttä. Tiedän mitä haluan! Mitä tarvitsen! Ja minähän tiedän, miten se tehdään! Niin kuin tiedätte tekin! Jatketaan. Ei vielä luovuteta!

Sisulla kohti haastetta! Pian uusia lukuja merkittäväksi sivupalkkiin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!